V & W - PENTUEET

Tobyn ( KVA-M Double Barrel's White Tuxedo Affair) tytöt Ansa (KVA-M KVA-L Repoketun Murina) ja Jippu (KVA-M KVA-L Tammenkolon Jippu) pennut ovat syntyneet. Ansan pentueesta vielä kaksi narttupentua ovat vailla omaa kotiaan.

Jos pentu kiinnostaa ota yhteyttä: hannaraty@outlook.com /  Hanna: 0440303663 Gustav: 0400971187

Pennuista on odotettavissa monipuolisia metsästyskoiria, joilla on viettiä  ja halua toimia monessa. Pentujen vanhemmat  ovat perusluonteltaan sosiaalisia ja hyvähermoisia ja tulevat hyvin toimeen muiden koirien ja lasten kanssa. Lisätietoa koirista ja niiden sukulaisista löydät koirien omilta sivuilta (klikkaa nimiä).

Pennut kasvavat meillä arjen keskellä tottuen lapsiin ja muihin koiriin. Luovutushetkellä pennut ovat BAER testattuja (kuulotutkimus), eläinlääkärin tarkastamia ja rekisteröityjä Suomen Kennelliittoon (FCI). Mukaan tulee pentupaketti ja hoito-ohjeet sekä kasvattajan tuki. Järjestämme pari kertaa vuodessa metsästys/koulutusleirejä kasvateille kotitilalla Inkoossa, jonne jokainen halukas on tervetullut. 


 

V - PENTUE

Jippu (KVA-M KVA-L Tammenkolon Jippu) on astutettu Igorilla (KVA-M KVA-L Tammenkolon Igor). Pentuja odotetaan syntyvän kesäkuun lopulla.  Molemmat vanhemmat ovat Tupla Käyttövalioita ja toimivat aktiivisessa metsästyskäytössä.

Igor on vahvahermoinen ja itsevarma uros, joka toimii metsästystilanteissa varmasti ja on kotioloissa rauhallinen. Meillä asuu kotona Tammenkolon Supernova, joka on Igorin ensimmäisestä pentueesta. Nova on vasta puolivuotias mutta on nyt jo osoittanut taipumuksia niin jäljestykseen kuin riistatyöhön. Jippu on Tammenkolon J-pentueesta, joka riistavietiltään ja luonteeltaan on kovin tasainen pentue. Jippu on sosiaalinen narttu, ja sitä onkin ollut helppo pitää meillä hoidossa ja mukana näyttelymatkoilla. Riistalla Jippu on kiivas ja periksiantamaton, monella tavoin täysin isänsä kopio.  Tuleva pentue on Jipun ensimmäinen.

pizap.com15248200044221.jpg

W-PENTUE

Ansa (KVA-M KVA-L Repoketun Murina) on astutettu Macilla (KVA-L Bixit's McAllan).
Ansalla on ennestään kaksi pentuetta ( Tammenkolon G-pentue ja Tammenkolon Q -pentue) Emänä ja periyttäjänä Ansa on hurjan hyvä. Molemmat pentueet ovat todella vahvoja, niin terveydeltään, luonteeltaan, käyttöominaisuuksiltaan kuin ulkonäöltään. Tästä syystä olenkin enemmän kuin iloinen että saimme käyttää Ansaa jalostukseen vielä kerran.

Pentueen isäksi valikoitui Mac, kosk Mac on hyvähermoinen, pieni, vahvan riistavietin ja luonteen omaava rotuunotettu Working Jack Russell Terrieri ja toivon, että jälkeläisillä olisi annettavaa niin metsällä, harrastuksissa kuin jalostuksessa.  Macillä on yksi pentue aikaisemmasta ( Tammenkolon R-pentue) ja koko pentue vaikuttaa todella lupaavalta.

DSC_9805.jpg