V -PENTUE

pizap.com15248200044221.jpg

Jippu (KVA-M KVA-L Tammenkolon Jippu) on astutettu Igorilla (KVA-M KVA-L Tammenkolon Igor). Pentuja odotetaan syntyvän kesäkuun lopulla.  Molemmat vanhemmat ovat Tupla Käyttövalioita ja toimivat aktiivisessa metsästyskäytössä. 

Pennuista on odotettavissa monipuolisia metsästyskoiria, joilla on viettiä  ja halua toimia monessa. Molemmat vanhemmat ovat perusluonteltaan sosiaalisia ja hyvähermoisia ja tulevat hyvin toimeen muiden koirien ja lasten kanssa. Lisätietoa Jipusta, Igorista ja niiden sukulaisista löydät koirien omilta sivuilta (klikkaa nimiä)

Pennut kasvavat meillä arjen keskellä tottuen lapsiin ja muihin koiriin. Luovutushetkellä pennut ovat BAER testattuja (kuulotutkimus), eläinlääkärin tarkastamia ja rekisteröityjä Suomen Kennelliittoon (FCI). Mukaan tulee pentupaketti ja hoito-ohjeet sekä kasvattajan tuki. Järjestämme pari kertaa vuodessa metsästys/koulutusleirejä kasvateille kotitilalla Inkoossa, jonne jokainen halukas on tervetullut. 

Jos pentu kiinnostaa ota yhteyttä: hannaraty@outlook.com /  Hanna: 0440303663 Gustav: 0400971187

Valitettavasti vanha puhelimeni meni rikki, minkä vuoksi kaikki puhelinnumerot ovat hävineet. Tästä syystä toivoisin, että pennuista kiinnostuneet ottavat uudestaan yhteyttä. :)