Z-PENTUE

Ritan (KVA-M KVA-L Tammenkolon Gertrud) ja Mirrin (FI EE MVA BALTV-12 Nervous Breakdown Continental Bull) pennut syntyivät 10.4.2019.
Kaikki pennut ovat varattu.

KUVIA pennuista löytyy täältä.

Yhistelmän sukutaulu löytyy
tästä.

Rita on Ansan (KVA-M KVA-L Repoketun Murina) ensimmäisestä pentueesta, Tammenkolon G-pentue. Ritan isä on meidän Scott (KVA-M KVA-L FI MVA Top Pop’s Dogator). Rita asuu lapsiperheessä Ansan, Ritan puoliveljen Pacon (KVA-M Tammenkolon Quasimodo) ja minun Itävallan tuontini Voutin (KVA-L Cwn Annwfn Isegrim) laumassa.

Rita on monipuolinen metsästyskoira, joka luolajahdin ohella on ukkinsa Tobyn ( KVA-M Double Barrel's White Tuxedo Affair) veroinen haavakkoiden jäljestyskoira. Käyttökokeet Rita suoritti koeiän saavutettuaan ja saaliiksi Ritalle on saatu supeja ja mäyriä. Kotioloissa Rita on rauhallinen ja kiltti, ja tulee hyvin toimeen myös isossa laumassa. Rita on silmätutkittu, polvitarkastettu, kuulo (BAER) tarkastettu ja luustokuvattu terveeksi. Ritalla on näyttelystä vara-sert.

Ritan pentueen isäksi valikoitui Mirri, koska Mirri on jättänyt monipuolisesti hyviä jälkeläisiä. Mirrin jälkeläisistä löytyy hyvin metsällä, agilityssä, näyttelyissä (Mirrin yksi poika on mm Maailman Voittaja 2017) pärjänneitä koiria. Viime vuonna ruotsalainen kasvattaja Anja (kenne Beachrunners) käytti Mirriä ja tästä pentueesta olisin Suomeen tahtonut tuoda uroksen, mutta valitettavasti syntyi vain yksi uros, jonka kasvattaja halusi jättää Ruotsiin. Iloikseni Tarja (kennel Tupla-Täplän) ja Saara (kennel Maanmainion) antoivat minun käyttää Mirriä Ritalle ja nyt saan sitten kotiin Mirrin pennun :)

Mirri itse on hyvä luonteinen, vahva uros, joka toimii luolajahdissa, linnun noudossa ja sohvan lämmittäjänä. Mirri on Suomen ja Eestin Muotovalio. Mirri on sukua meidän Laran (KVA-M KVA-L Tammenkolon Lara Croft) äidille, mikä oli myös syy, miksi tahdoin Mirriä käyttää.

Pennuista on odotettavissa monipuolisia metsästyskoiria, joilla on viettiä  ja halua toimia monessa. Pentujen vanhemmat  ovat perusluonteltaan sosiaalisia ja hyvähermoisia ja tulevat hyvin toimeen muiden koirien ja lasten kanssa. Lisätietoa koirista ja niiden sukulaisista löydät koirien omilta sivuilta (klikkaa nimiä).

Pennut kasvavat meillä arjen keskellä tottuen lapsiin ja muihin koiriin. Luovutushetkellä pennut ovat BAER testattuja (kuulotutkimus), eläinlääkärin tarkastamia ja rekisteröityjä Suomen Kennelliittoon (FCI). Mukaan tulee pentupaketti ja hoito-ohjeet sekä kasvattajan tuki. Järjestämme pari kertaa vuodessa metsästys/koulutusleirejä kasvateille kotitilalla Inkoossa, jonne jokainen halukas on tervetullut. 


Jos pentu kiinnostaa ota yhteyttä: hannaraty@outlook.com /  Hanna: 0440303663 Gustav: 0400971187

Kesäkuussa on tulossa myös pentue Lupolle (KVA-M Tammenkolon Jola) ja Lakulle (KVA-M KVA-L Tammenkolon Eversti).

Luppo on meidän Tobyn ja Muskan tytär. Luppo on vanhempiensa veroinen metsästyskoira ja luonteltaan ihanan kiltti ja helppo. Lupon pentujen isäksi valikoitui Laku, sen monipuolisten metsästysominaisuuksien ja hyvän jälkeläisnäytön vuoksi. Tässä pentueessa yhdistyy kaikki meidän parhaat metsästyskoirat.