Metsästystä

Viime viikot olemme käyneet metsällä. Viikko sitten kävimme vierasjahdissa Hämeenlinnassa. Silloin Vouti aloitti metsästysuransa saaden 2 supia ladon alta. Scott sai maapesästä kaksi supia. Ansa teki todella hyvät työt saaden neljä supia, josta yksi kaivettiin kolmesta metristä.  Ia selvitti mallikkaasti suuren maapesän ja tytölle saatiin kaivettua kaksi supia, Jadelle ja Jepelle saatiin supi ladon alta. Myös Smilla on saanut ensimmäisen saaliinsa, supin, pinnalta. Viime viikonloppuna olimme viettämässä ystävän 40 -vuotis juhlia jahdin merkeissä. Toby palasi sairaslomalta ja sille saatiin supi ladon alta, Megs palasi mammalomalta ja tyttö pääsi kakkoskoirana suuren maapesään josta sille saatiin 2 supia, Camillalle saatiin samasta maapesästä supi. Scott ja Ia sai maapesästä kaksi supia. Viimeviikolla meillä oli vieraita Itävallasta, silloin Muska teki monen tunnin työt mäyrällä, joka lopuksi saatiin pinnalle. Tammenkolon Emäntä "Ruuti" jatkaa hienosti alkanutta metsästysuraansa ja tällä kertaa tytölle oli kaivettu kolmesta metristä kettu.