Metsästystä ja Saksan reissu.

Viimeiset viikot ollaan käyty metsällä ja kivasti on saalista saatu. Tammenkolon Colt on aloittanut myös metsästyksen ja hyviin töihin on pojalle saatu supeja maapesistä. 

 

Viime viikolla kävimme Saksassa ( kennel Edersburger Holz) . Kävimme metsästämässä Viiriäskoirien kanssa. Meillä oli todella mukava reissu. Koirat toimivat hienosti ja pääsimme näkemään tulevan pennumme emän, Rieken töissä. 

Back home from a great weekend in Germany at kennel Edersburger Holz. We did see some excellent Wachtelhund working and some really nice parsons. A lot of fun in great company! Thank you so much Alex, Bene, Ela & Co!

Pari viikkoa sitten kävimme pentunäyttelyssä Pommin ja G-pentueen tyttöjen Ritan, Miinan ja Kertun kanssa. Pommi oli ROP ja RYP2, Miina voitti oman luokkansa ja Rita sekä Kerttu saivat hienot arvotelut.