Näyttelyitä

Viimeiset pari viikoloppua olemme käyneet näyttelyissä.

14.5 Kävin Ritan (Tammenkolon Gertrud), (Tammenkolon Colt) ja Ebban (Tammenkolon Aurora) kanssa Raumaan näyttelyssä. Colt sai ERI1 SA PU3 ja vara-sert, Rita ERI2 SA PN3 ja vara-sert ja Ebba sai ERI1 SA Paras Narttu ja VSP. Siellä oli myös H-pentueen ihana mies Puppe (Tammenkolon  Hubert) joka sai hienosti ensimmäisessä näyttelyssään ERI2. Tammenkolon kasvattajaluokka oli ykkönen ja sai Kunniapalkinnon :)

Tammenkolon Hubert "Puppe"

Tammenkolon Hubert "Puppe"

15.5. Kävin Ritan, Coltin ja Ebban kanssa Mynmäen näyttelyssä. Rita sai ERI3, Colt ERI3 ja Ebba ERI1 SA Paras Narttu ja VSP

ROP ja VSP (Ebba) Mynämäen näyttelyssä

ROP ja VSP (Ebba) Mynämäen näyttelyssä

22.5.2016 Kävimme Helsingin KV näyttelyssä. Tammenkolon Colt ERI SA AVO2, Tammenkolon Gertrud ERI JUN4, Tammenkolon Gunilla ERI SA JUN3, Tammenkolon Hulda EH, Smilla vom Räuberschlag EH, Tammenkolon Aurora ERI1 SA PN2 vara-CACIB, Kasvattajaluokka 1 ja KP. 

28.5.2016 Olin itse veljeni häissä joten Sari kävi Pommin (Arley Beautiful Cold Hill) ja Miinan (Tammenkoln Gunilla) kanssa Iitin näyttelyssä. Pommi aloitti näyttelyuransa hienosti saaden ERI1 SA PU2 vara-sert. Miina sai ERI 3 SA.

Pommi parasuros kehässä

Pommi parasuros kehässä

Miina

Miina

Lakun ja Chilin pennuista yksi tyttöpentu etsii vielä omaa kotiaan. Jos pentu kiinnostaa niin ota yhteyttä :) puh.0440303663 / hannaraty@outlook.com

DSC_1533.JPG