Kuukauden tapahtumia

3.7.2016 Kävimme Karjaan näyttelyssä,siellä Tammenkolon Kasvattaja ryhmä oli 1 ja sai KP:n. Kiitos kaikille mukana olleille!

8.7.2016. Tammenkolon Arvo voitti agilityssä ykkösluokan radan ja siirtyi kakkosluokkaan, josta he Marjun kanssa seuraavana päivänä ottivat ensimmäisen nollansa ja LUVAn ja saivat oikeuden osallistua SM Open kisaan, jossa he sijoituivat hienosti sijalle 12. Paljon onnea Marju ja Arvo!
 

9.7.2016 Tobyn poika Metka teki parsoneiden Vesiriistakokeessa hienon ykköstuloksen ja sioituivat kolmanneksi. Paljon Onnea Niina ja Metka! 10.7.2016 Scotin poika Nitro osallistui omistajansa Sallan kanssa agilityn Junior Open SM kisaan ja saivat hopeaa. Hurjasti onnea Salla ja Nitro!

Eilen kävimme leikkimielisessä agilityviestikilpailussa Agirodussa Ylöjärvellä. Hauskaa seuraa ja monta rataa sai juosta.T-Urpot sijoituivat möllimedeissä neljänneksi, Raivon puuskat olivat 13 ja Hannat ja parsonit olivat 42. Ensi vuonna uudestaan :)

T-URPOT

T-URPOT

Viime viikolla kävimme keinoluola treeneissä. Mukana treeneissä oli Tammenkolon Gunilla, Gertrud, Gunhild, Greta, Igor, Irma, Eukko ja Arley Beautiful Cold Hill. Kaikki toimivat hienosti. 

G-tytöt

G-tytöt