Saksalaisia vieraita

Viime Viikolla Alexander Gessler (kennel vom Ebersburger Holz) kävi täällä kylässä. Hänen narttu Uschi astutettiin meidän Tobylla. Tästä pentueesta on toivottavasti yksi poika tulossa Suomeen.

Alexin vierailuun kuuluu luonnollisesti metsästys. Alexin uroksen ,Carloksen (Cant Vom Mädlesstein), edellisestä pentueesta (Tammenkolon K-pentue) Tammenkolon Kissin Dynamite pääsi aloittamaan metsästysuransa ja sille kaivettiin kahdesta metristä supi. Onnea ensimmäisestä saaliista Kärtyn omistajille! Tammenkolon Irmalle ja Tammenkolon Coltille saatiin päivän aikana myös supit.

Tammenkolon Kissin Dynamite "Kärtty" ja ensimmäinen saalis.

Tammenkolon Kissin Dynamite "Kärtty" ja ensimmäinen saalis.

Ia (KVA-M KVA-L Tammenkolon Belial) kävi röntgenissä ja on valitettavasti tyhjä. Onneksi saimme laumaamme Kertusta (Tammenkolon Greta) ja Carloksesta toivomamme uroksen, Tammenkolon Pablo Escobar. P-Pennut kävivät 16.3.2017 BAER testissä ja molemmilla oli priima kuulo. Olen Jaana Lappalaiselle (kennel Rhosgobel) ikuisesti kiitollinen Kertun jalostuslainasta. Pablon sisko, Tammenkolon Poison Ivy, lähti viime viikolla kotiinsa. Tästä huippu typystä kuullaan vielä!

Tammenkolon Greta, Tammenkolon Pablo Escobar ja Tammenkolon Poison Ivy.

Tammenkolon Greta, Tammenkolon Pablo Escobar ja Tammenkolon Poison Ivy.

Tammenkolon Pablo Escobar

Tammenkolon Pablo Escobar

Ansan (KVA-M KVA-L Repoketun Murina) maha kasvaa kovaa vauhtia ja parin viikon päästä tyttö tulee tänne mammalomalle. Ansan ja Lakun pennut ovat alustavasti varattu. Meillä syntyy syksyllä 2017 mahdollisesti seuraava pentue, mutta tästä lisää myöhemmin.