Kevät meni niin että hurahti!

Kevät meni taas niin nopeasti, etten sitten ole kerennyt blogia päivittää. Ansan ja Lakun pennut syntyivät ja lähtivät uusiin koteihin, paitsi Karma ja Kira, joka odottaa tarpeeksi ikää, jotta hän pääsee muuttamaan uuteen kotiinsa Saksaan. Tästä pentueesta kotiin kasvamaan jäi Tammenkolon Qarma is a Bitch, Karma. Ansan tyttö Miina on astutettu Macilla ja tästä yhdistelmästä on toivottavasti tulossa pentuja viikolla 30. Narttupentuja on alustavasti aika paljon varattu mutta urospentuja voi vielä varata. Tuleva mamma Miina kävi vielä viime viikonloppuna mejä kokeessa ja teki huikean suorituksen saaden AVO1 48 pistettä!

Kokeessa ja näyttelyissä ollaan ahkerasti käyty metsästyskauden päätyttyä. LUT putkilta on saatu viisi uutta valiota: Tammenkolon Irma, Tammenkolon Igor, Tammenkolon Epeli, Tammenkolon Greta ja Bixit's MacAllan. Suuren suuret onnittelut omistajille ja kiitos, että jaksatte kokeissa käydä! .

KVA-L Tammenkolon Epeli, KVA-L Bixit's MacAllan & KVA-L Tammenkolon Igor

KVA-L Tammenkolon Epeli, KVA-L Bixit's MacAllan & KVA-L Tammenkolon Igor

KVA-L KVA-M Tammenkolon Irma & KVA-L Tammenkolon Greta

KVA-L KVA-M Tammenkolon Irma & KVA-L Tammenkolon Greta

Myös näyttelypuolella on menestystä tullut ja Arga (KVA-M KVA-L Tammenkolon Eukko) saavutti Savitaipaleella viimeisen Sertinsä ollen ROP  ja  ja näin ollen hänestä tuli Suomen Muotovalio kennelin ensimmäinen Kolmoisvalio. Samassa näyttelyssä Pommi (KVA-L Arley Beautiful Cold Hill) sai toisen sertinsä ja oli Paras uros ja VSP. Argan tytär Tammenkolon Killer Queen voitti junnuluokan ja oli PN3. 

Tammenkolon Killer Queen, KVA-L Arley Beautiful Cold Hill & KVA-M KVA-L F MVA Tammenkolon Eukko

Tammenkolon Killer Queen, KVA-L Arley Beautiful Cold Hill & KVA-M KVA-L F MVA Tammenkolon Eukko

Keväänä aikana Suomeen saapui myös Pommin ihana puolisisko, Lakun tyttö Beretta Beautiful Cold Hill, Pipsa. Pipsa on sijoituksessa Turkan ja Minnan luona.

DSC_6477.jpg

Kevääseen mahtui myös surua. Valitettavasti meidän nuorin toivomme, ihana Carloksen poika Pablo jäi auton alle ja menehtyi. Tämä suuri suru kosketti monia ja Pablo jää ikuisesti meidän muistoomme. Lepää rauhassa pikkuinen. 

DSC_5886.jpg