Speciality Show for Hunting Breeds, Särevere

Viikonloppuna lähdin elämäni ensimmäiselle näyttelyreissulle ulkomaille Sannan ja Sarin matkassa. Näyttelypäivä ei olisi voinut paljon paremmin mennä, Pena oli Rotunsa Paras, Karma voitti nartut ja oli Rotunsa Paras Juniori (hieno aloitus näyttelyuralla)  ja Arga sai Sertin ja valioiutui myös Eestin Muotovalioksi. Kaiken kruunasi se, että Tammenkolon Kasvattaja ryhmä valittiin koko näyttelyn kauneimmaksi! Huikea reissu ja fiilis!

upload.jpg

Kennel Tammenkolon Breedersclass

Best In Show Breeder

upload.jpg

Tammenkolon Larsen "Pena" 

EXC1 CQ CAC Best Of Breed

upload.jpg

Tammenkolon Qarma is a Bitch "Karma"

EXC1 CQ Best of Sex Junior-CAC

Best of Breed Junior

upload.jpg

WCH-H WCH-C FI CH Tammenkolon Eukko

EXC1 CQ Runner Up Bitch CAC -> Estonian Champion